About

Lounge up your shirt life guys!

 

TAILOR MADE!

Benny Blasé is een kleurrijke, speelse en betaalbare herenhemdencollectie voor stijlvolle, coole mannen. Benny Blasé is eigenzinnig en een tikkeltje rebels. And there’s no age limit on cool ! De shirts zijn geïnspireerd op trends uit de begin jaren 70 maar krijgen een eigentijdse twist. De met zorg uitgekozen Belgische vintage stoffen, elke print nét genoeg voor 1 hemd, worden in een klein atelier in vlaanderen omgetoverd tot coole Benny’s. Jij kiest de stof, we bespreken de stijl en wij maken een gepersonaliseerd hemd op maat.

 

DE EXCLUSIEVE LIMITED BENNY COLLECTIE!

En jawadde! We gaan nog een stapje verder! Deze zomer brengt Benny voor de allereerste keer een ready to wear hippe limited edition collectie! Wonderbaarlijk schoon en authentiek! Same method, same vision! Deze coole shirts en polo’s, jawel!, kan je exclusief en enkel en alleen verkrijgen tijdens  de Benny Parties of tijdens Benny zijn deelname aan enkele rock & roll slow fashion fairs ;-)

 

WAT IS EEN BENNY PARTY?

Het komt erop neer dat je Benny uitnodigt om zijn mobiel winkeltje op te stellen, yes, in your living room! Voor meer info zie facebook.com/bennyblase of neem eens een kijkje op de blogpagina van Benny.

Et voilà: Benny Blasé is een ecologisch weloverwogen en betaalbaar alternatief tegen de huidige massaproductie in de fashion. Dat is je ding ? Cool ! Bijgevolg is een Benny Blasé een mens-en milieuvriendelijke unieke shirt - sociaal en economisch verantwoord, stijlvol en vrolijk met een rock & roll twist.

Dat vind je top ? Le max !

So c’mon, lounge up your shirt life guys ! Host een Benny Party, nodig al je maten uit en let’s pimp up your sexy bodies!

 

BENNY IS EN BLIJFT TRANSPARANT!

Je weet wat je koopt, je weet wat je draagt, je bent fier op je Benny!


 Benny kiest er bewust voor zeer kleinschalig te produceren en dit in Vlaanderen. Ons doel blijft betaalbare, Belgische en  eerlijke shirts/polo's aan te bieden, exlusief voor heren, zowel jong als oud,  waarbij vintage stoffen en left-overs omgetoverd worden tot coole unieke kledingstukken. Speelsheid, klantgericht en kwaliteit, authenticiteit, up-en recycling en slow fashion met nadruk op Belgische productie staan bij Benny hoog in het vaandel. 

Word vriend van Benny op facebook en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes!