Fair Pashion, een aangepast prijskaartje.

24/04/2018

Inmiddels drie jaar geleden richtten we het Gents Label Benny Blasé op. Benny Blasé is gestart als een uniek herenhemden merk, zowat het enigste fair fashion Rock & Roll label in Vlaanderen waarin we onze visie in het makerschap doortrekken: werken met materialen die we tijdens onze zoektochten tegenkomen, materialen hergebruiken, ambachtelijk werk/productie en ontwerp in eigen atelier in Gent.

We weten allemaal dat de mode-industrie zich de afgelopen jaren ontwikkelde tot een van de meest vervuilende en mensonvriendelijke bedrijfstakken die er zijn.

Benny Blasé daarentegen is ethisch verantwoord en duurzaam en door de samensmelting van de visie van 2 makers stilaan aan het uitgroeien tot een totaal concept, een versmelting van Beeldende Kunsten, Mode en Muziek.

Benny Blasé is vooral ook veel ecoblijheid, maar, dat maakt het allemaal kostbaarder.

Om ons voortbestaan te blijven garanderen, zijn de prijzen vanaf heden aangepast. Want Goedkope mode bestaat eigenlijk niet. Het is zo dat iemand anders altijd de prijs betaalt. En we moeten de cirkel van kopen, kopen, kopen doorbreken. We weten dat u dit begrijpt.

 

En daarom, als voorbeeld uit de Benny Afriek collectie:

Herenhemd 1/1 lang mouwen mét manchetknopen: 265 euro

Herenhemd 1/1korte mouwen:  185 euro

 

Benny Afriek zal vanaf 5 mei te koop zijn bij Lost In Pablos, Onderstraat 28 te Gent.

 

foto Roel Weenink voor Benny Blasé