The only way to get a real cool Benny!

18/04/2016

Host een Benny Party!

Hoe marcheert het?
Jij nodigt minimum 5 potentiële Benny's uit en Benny komt naar je toe! Hij zet zijn fameuze stand op met stofjes voor Benny's op maat en komt ook zijn allernieuwste collectie showen, yezzzzz, in your living room!

We drinken een pintje, nemen maten op, bespreken stijlmogelijkheden, passen enkele basishemden door en huppeldepup off we go!

Los van Fameus Event 3 dat doorgaat op 13-15 mei Dok Noord in Gent en Trix Vintage Market op 22 mei te Borgerhout, zijn de Benny's exclusief en enkel en alleen verkrijgbaar via de Benny Party's.
Wanne be a host? 10% krijg je op de verkoop van die avond, ja wablieft...

 

Make a difference! Yes we can!


Een Benny party is een gezellige avond met je maten; it's yes indeed men only! Ook, a nice evening to pimp up your sexy bodies! ;-)

Moet je veel doen als gastheer? Maar neen! Je stelt gewoon je living ter beschikking die avond en jij zorgt voor volk. Manvolk, liefst zoveel mogelijk.

De rest doet Benny: sfeer, advies, maten opmeten, stoffen bekijken en kiezen, stijl bespreken, tevens de nieuwe kant en klare Benny collectie showen en how how how! Naast beeldschone shirts zitten er ook ultra coole Benny Polo's in de nieuwste collectie, dit alles voor een zacht prijsje. Belgische productie, vintage stoffen omgetoverd in een klein atelier door professionals.

So let's make a difference because Yes we can! 't is te zeggen het aanbieden van een schoon en eerlijk product, authentiek, cool en uniek made in BE :-) Een prachtig alternatief tegen de massaproductie in de grootdistributie!

zodus...

Host a Benny Party!
Call Benny 0478380113
of stuur hem een schoon mailke sales@bennyblasé.be